Жељко Јоксимовић каже да је тек на друго слушање разумео песму на прави начин, тачније када је слушао песму и истовремено гледао сценски наступ, као и да Констракти предвиђа добар пласман.

Фото: В. Данилов

 

 

- Кад сам је чуо нисам толико добро реаговао, али када сам је видео и чуо у исто време, онда ми је комплетна слика била јаснија. Мислим да је то један концепт који врло могуће може да победи на "Евровизији", без обзира шта кладионице говоре. Ја сам сигуран да су то прва три места - рекао је Јоксимовић за "Еxтра ФМ".

Певач је додао и да сматра да нису сви на прави начин разумели поруку песме.

- По мом мишљењу то је нешто потпуно ново, нешто што има оправдања. Изненађење је за све, вишеслојна је песма са прегршт порука које у себи носи. Нисам сигуран да су сви људи видели баш све те поруке и протумачили на прави начин - рекао је Жељко.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Жељко Јоксимовић је једном представљао Србију на Евровизији - 2012. године са песмом "Није љубав ствар", са којом је освојио треће место, а пре тога је представљао некадашњу земљу Србију и Црну Гору, 2004. године са песмом "Лане моје", са којом је освојио друго место, док је као композитор учествовао још неколико пута.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".