Željko Joksimović kaže da je tek na drugo slušanje razumeo pesmu na pravi način, tačnije kada je slušao pesmu i istovremeno gledao scenski nastup, kao i da Konstrakti predviđa dobar plasman.

Foto: V. Danilov

 

 

- Kad sam je čuo nisam toliko dobro reagovao, ali kada sam je video i čuo u isto vreme, onda mi je kompletna slika bila jasnija. Mislim da je to jedan koncept koji vrlo moguće može da pobedi na "Evroviziji", bez obzira šta kladionice govore. Ja sam siguran da su to prva tri mesta - rekao je Joksimović za "Extra FM".

Pevač je dodao i da smatra da nisu svi na pravi način razumeli poruku pesme.

- Po mom mišljenju to je nešto potpuno novo, nešto što ima opravdanja. Iznenađenje je za sve, višeslojna je pesma sa pregršt poruka koje u sebi nosi. Nisam siguran da su svi ljudi videli baš sve te poruke i protumačili na pravi način - rekao je Željko.

Foto: ATA images

 

 

Podsetimo, Željko Joksimović je jednom predstavljao Srbiju na Evroviziji - 2012. godine sa pesmom "Nije ljubav stvar", sa kojom je osvojio treće mesto, a pre toga je predstavljao nekadašnju zemlju Srbiju i Crnu Goru, 2004. godine sa pesmom "Lane moje", sa kojom je osvojio drugo mesto, dok je kao kompozitor učestvovao još nekoliko puta.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".