Љубавни живот Јелене Тинске био је буран до те мере да се сваки од њена два развода и неколико других романси завршавао с много емоција, али ако је на нечему захвална из својих емотивних искустава то су најпре њене две ћерке.

Из брака са Драгославом Лутовцем добила је ћерку Милицу Зелду Тинску, а касније и ћерку Љубицу Јентл Тинску.

Обе су наследиле уметничку црту своје мајке па је Милица Зелда кренула путем глуме, док је Љубица Јентл успешна балерина.

Милица преко двадесет година борави у Лондону, а 2016. године била је део екипе која је награђена "Оскаром" за рад на филму "Ex Machina". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zelda Tinska (@zeldatinska)


У једном интервјуу Милица Зелда се присетила својих почетака.

 

- Моја сестра и ја смо живеле на југу Француске, у Кану, пре Лондона, где нас је наша дивна мама послала у балетску школу. Биле смо тамо пар година пре доласка у Лондон, који ја јако волим. У Београду сам провела своје предивно детињство које не бих мењала ни за шта на свету. У Француској, па у Лондону стекла сам своју независност и формирала се као одрасла особа. Мој живот у Београду је био диван, и мој одлазак оданде био је непланиран, требало је да одемо само на шест месеци. Али онда се издешавало све што се десило у деведесетим, и нисам се вратила. Остаћу док ми одговара - рекла је Јеленина старија ћерка.


Тинска је веома поносна на своје две наследнице, а познато је да је Љубица пронашла брачну срећу. Јелена се много жртвовала да ћеркама обезбедила перпсективну будућност и то никада није крила.

 

- Тренутно сам подстанар у Београду, продала сам стан како бих своје две ћерке школовала у Француској, а касније у Енглеској - рекла је у једном интервјуу.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".