Јуче је обележен национални дан борбе против рака дојке, који је својевремено имала и Тина, те се она сада присетила тог периода.

- Причамо данас о раку дојке и превентиви, ја сам случајно открила да имам неке промене у дојци. Сва моја срећа јесте у томе што сам се на време прегледала, и ово је мој апел за све жене, за све људе, да се контролишу на време, јер све што се на време открије, то се и излечи - истакла је на самом почетку Тина у емисији "Премијера - Викенд Специјал" и наставила:

Фото: Инстаграм принтскрин/tina_ivanovic_official

 

 

- Имала сам три операције, али хвала драгом Богу, све је у реду. Све се на време открило, био је доброћудни тумор, иако су ми у почетку рекли да је злоћудни у питању, али се на крају ипак испоставило да је доброћудни, на моју велику срећу. Треба имати поверења у свог доктора и то је кључна ставка до излечења, и овим путем пуно поздрављам свог доктора, који је диван човек и имала сам потпуно поверење у њега. Давао ми је наду после прве биопсије, кад смо добили резултати и испоставило се да је бенигно, сви смо данули душом. Сада сам, опет кажем хвала Богу, потпуно здрава, права, ево видите, лепа, прелепа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".