Иза себе је оставио ћеркицу Медоу Рејн коју је добио са Ребеком Рејн, а која је са 13 година почела да живи са њим јер је њена мајка превише конзумирала алкохол.

 

 

 

У једном од последњих интервјуа Пол је чак рекао да жели да напусти глуму и да се посвети породици.

Како је тада тврдио, уморио се од живота филмске звезде и сматрао је да је Холивуд обично "смеће". Међутим, његове планове прекинула је несрећа када је његов пријатељ и финансијски саветник Роџер Родас изгубио контролу над возилом.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Walker (@paulwalker)

 

Његова ћерка, Медоу Рејн, данас има 23 године и бави се манекенством. Иако се недавно удала за Луиса Тонртона-Алану, када ју је до олтара одвео Вин Дизел, дугогодишњи пријатељ њеног оца, нико није ни слутио да се Медоу борила против тумора.

Манекенка је на свом Инстаграм профилу објавила фотографију из операционе сале и поручила:

 

 

- На данашњи дан пре две године. Прошла сам јако дуг пут. Збогом тумору. Благословена сам и захвална - написала је Медоу у опису објављене фотографије.

Добила је пуно подршке од својих пратилаца, али није желела да открије више детаља.

"Драго ми је да си сада срећна", "Шта год да ти се догодило, драго ми је да си сада боље", "Жао ми је што си морала кроз ово проћи", "Тата те чува с неба", гласили су само неки од коментара.

 

 

Подсетимо, Пол Вокер је био велики хуманитарац и имао је фондацију Реацх Оут Wорлдwиде (РОWW) која је помагала људима који су погођени природним катастрофама.

Нажалост, 30. новембра 2013. године глумац и његов пријатељ и финансијски саветник Роџер Родас су се возили Поршеом у месту Санта Кларита. Роџер је изгубио контролу над аутомобилом који је ударио у расветни стуб, закуцао се у дрво, након чега је аутомобил експлодирао.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".