Певачица је открила колико речи ове песме имају везе са њеним приватним животом и када свом супругу каже "Е, сада је по мом".

- На моју велику радост песма се много свиша публици. Радост је и што се женама више свиђа песма, него мушкарцима. Желела бих да захвалим сарадницима, који су заједно са мном учествовали у креирању песме, а то су Саша Динић, који је радио мелодију, Дилан текст и Ален Ћирић, који је радио аранжман - рекла је Тина Ивановић.

Фото: Инстаграм принтскрин/tina_ivanovic_official

 

- Волим да кокетирам са музиком. Нисам никада копирала никога, него сам од старта била своја. Имам своју публику, која ме увек подржава шта год да снимим - каже Тина.

Спот за песму сниман је у вили Тининог колеге Милоша Бојанића.

- Ведад је рекао да нам треба нека локација, нека добра вила, па смо тражили преко огласа. После смо сазнали да је кућа Милоша Бојанића. Кад улажем у неки свој пројекат не гледам колико кошта - рекла је Тина Ивановић.

Спекулисало се да она и њен супруг Звездан продају своју вилу и то за 2.000.000 евра.

Фото: Инстаграм принтскрин/tina_ivanovic_official

 

- Па морам да признам да то јесте истина, амо не знам како је то дошло до медија. Супруг и ја смо у ту вилу доста уложили, али доста је то велико за нас. Треба нам мањи простор. Да ли ми имамо неке блиске људе, који су инсајдери за новине. Не знам како су пронашли нашу кућу. Одлучили смо да уложимо у нешто друго. А онда је позвала људе да се јави - рекла је Тина Ивановић.

Тина је проговорила и о гласинама о разводу.

- На почетку ме је стварно погађало. У последње време избегавам да читам и коментаре и све. Нервира ме када се неки наслов оживљава. Нервира ме у вези са мојим дететом шта се пише. Он није јавна личност. Ако су деца од неких мојих колега заштићена, нека буде и мој син. Не разводим се свакако, Звездан је ту, иза камера и све је у најбољем реду - рекла је Тина.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".