Певачица је једном приликом у потресној исповести за домаћим медијима открила детаље периода у животу који јој је најтеже пао.

- Само ја знам колико ми је у том периоду било тешко. Много сам патила. Када је требало да видим своје дете, бивши супруг и његова породица ми то нису дозволили. Никада га се нисам одрекла. Па која мајка не би волела да буде са својим дететом? Не могу вам набројати колико пута сам колима одлазила до куће у којој је живео и чекала га. Једном ми је пошло за руком да га видим, док је возио бицикл. Не знам да ли се сећа тога, јер био је баш мали, имао је четири године. Пришла сам му и рекла да сам ја његова мама и дала му новац. Приметила сам да је био збуњен и све време је гледао ка капији куће у којој је живео. Две године након развода отишла сам да радим у Немачку и редовно сам слала алиментацију. Тако је било све до 2005. године, када смо се коначно срели – открила је Тина пре неколико година у исповести за магазин "Хело".

Она је испричала и то да Данијел и њен садашњи супруг Звездан одржавају леп однос, а не крије и да јој је управо супруг био највећа подршка, те да је он пружио највећу помоћ када је требало да дођу до Данијела.
- Звездан ми је много помогао. Данима смо разговарали о томе како би могли да дођемо до Данијела. Преко неких људи успео је да нађе његов број телефона, позвао га је и питао га да ли жели да се види са мамом. Рекао је да му је то велика жеља. Тада смо били у Будви, и Данијел нам се за неколико дана придружио. Не могу вам описати колико сам била срећна што после толико времена могу да загрлим и пољубим своје дете и неко време проведем са њим. Од тада је све како треба, редовно се виђамо, долази код нас у Београд. Поносна сам мајка, јер ми је син добар и вредан дечко – јасна је била певачица.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".