Популарна певачица, дизајнерка и бизнис жена Робин Ријана Фенти (33) ускоро постаје мама, а дошло је време за потрагу за одећом за бебу.

Након што је недељама скривала вести о трудноћи, лепотица с Барбадоса и њен дечко АСАП Роки (33), чувени репер, крајем јануара су потврдили да ће постати родитељи, а звезда од тада поносно показује труднички стомачић.

Ријана не крије да је узбуђена због нове животне улоге, а иако није откривала пол бебе, медији тврде да је јасно да она чека - девојчицу!
Амерички папараци су, наиме, пре неколико дана приметили Ријану током шопинга у једној продавници дечије одеће. Иако је она однедавно милијардерка, Ријана је одлучила за ствари за бебу потражи у једној поузданој и врло приступачној радњи у Лос Анђелесу. Судећи по фотографијама, Ријана је била посебно заинтересована за бодије са сукњицом у боји мандарине, због чега се спекулише да ће АСАП Роки и она добити ћерку.


Како пишу страни медији, она је куповала у бутику по имену Таргет, а одевни предмет који јој је привукао највише пажње кошта свега 18 долара. Она је, иначе, у једном интервјуу недавно истакла да се радује доласку "њих", што неки тумаче као да Ријана чека близанце, а неки као да говори неодређено јер не жели да намеће род својој беби. Ипак, певачица се није даље оглашавала поводом ових тврдњи.

Чувена Рири за ову прилику је одабрала светлоплави дукс бренда "Awake NY", који је сакрио од погледа њен стомачић, необичну мини-сукњу модне куће "The Attico" и сандале са штиклама њене омиљене дизајнерке обуће Амине Муади.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".