О свом приватном животу не воле да причају превише, већ своју срећу себично чувају само за себе, али без обзира на то, где год да се појаве зраче емоцијама.


Међутим, Амал Клуни је открила како је то бити супруга познатог холивудског глумца, а у исто време и мајка четворогодишњих близанаца, па и активисткиња за људска права.

"Брак је диван. У свом супругу имам партнера који је невероватно инспиративан и подржава ме, а имамо дом испуњен љубављу и смехом", рекла је лепа црнка, која је додала да је улога мајке лепша него што је очекивала, као и то да су Ела и Александар велика радост за њу и Џорџа.

"То је радост већа од свега што сам икада могла да замислим. Толико сам срећна што сам пронашла љубав свог живота и што сам мајка - тако постижем равнотежу", додала је она.

Фото: Профимедиа

 

Подсетимо, и сам Клуни се осврнуо на свој брак пре неколико месеци, када је рекао да је Амал "најнеобичнија, најпаметнија, најбриљантнија и прелепа жена коју је икада срео" и да "не може да буде срећнији него што је сад".

Он је том приликом истакао и да никада није намеравао да се венча, али да се његов став напрасно променио када је упознао ову адвокатицу.


"Слушај, нисам желео да се женим. Нисам хтео да имам децу. А онда је ово изузетно биће ушетало у мој живот и једноставно сам се лудо заљубио", признао је један од најпожељнијих холивудских мушкараца.

Супружници су се први пут јавности представили као пар у октобру 2013. године, а већ годину дана касније, стали су на луди камен и то у Венецији.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".