Поп певач Петар Грашо (45) протеклих месеци је у центру пажње регионалне јавности због љубави с Ханом Хуљић, ћерком Тончија Хуљића. Убрзо се прочуло и да је 14 година млађа Хана у другом стању, а потом и да пар планира венчање, што се и догодило недавно у Сплиту.

Пар је изговорио судбоносно "да" у Цркви Светог Доминика, на интимној церемонији која је окупила неколико десетина најближих, а друштвене мреже преплавиле су фотографије с романтичне прославе њихове љубави.


Убрзо су медији пренели много детаља о овој свадби, о којој се у хрватским медијима пише као о "свадби године", између осталог и то да је младеначка торта била по укусу певачеве бивше девојке Данијеле Мартиновић, у какву се хаљину млада пресвукла касније, уз коју песму су Петар и Хана први пут заплесали као супружници, зашто је Грашо пустио сузе...

Пар се трудио да избегне медијску помпу, па није превише причао о својој љубави и свадби, а ни касније нису делили на друштвеним мрежама тренутке са славља.

Наставили су да се придржавају те одлуке, па је Петар показао своју лепу супругу на снимку невезаном за венчање. Наиме, певач ће у загребачкој Арени одржати два концерта, за које тренутно трају припреме, а сада је показао да је на пробама и лепа Хана.


- Одбројавање и загревање је почело! Ко све долази у Арену Загреб? — написао је певач.

Хана, иначе и сама певачица и музичарка, носила је овом приликом сиву мајицу дугих рукава, која је ширег кроја, па није истакла њен стомачић, а многи се питају значи ли њено присуство на пробама да ће се она придружити Петру на сцени...

Она је, иначе, и раије певала пратеће вокале Петру Грашу, а 2016. године су снимили песму "Срце за водича", па смо имали прилику да их видимо како наступају заједно. У сваком случају, она ће сигурно бити на концерту јер Грашо 19. марта прославља 46. рођендан!

Фото: Јутјуб принтскрин/narodni

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".