Звезда серије "Војна академија" одиграо и своју дипломску представу, али од дипломе га дели још само испит балета с треће године студија.

"Одбранио сам дипломски испит, али ми је остало да положим покрет и балет. Испит је с треће године", рекао је пре више од годину дана глумац гостујући у једној емисији, па слегао раменима.

Он је по сопственом признању једва положио и народне игре с прве године.

"Нема ништа једноставније од ужичког кола. Успео сам на колегијуму да паднем преко сопствених ногу и проспем се колико сам дуг. Устао сам и окренуо се према професорки и рекао - ово је за шест. Немам појма да играм. Остао ми је модерни балет", открио је Бојан, који је стекао популарност улогом Данијела Стошића у серији и филму "Војна академија".

С обзиром на то да је од ове његове ангедоте прошло више од годину дана, можда је пандемија коронавируса утицала на то да се глумац баци на вежбање балета, те да коначно дипломира.

Фото: Катарина Михајловић

 

Више од 11 година он је с родитељима живео у Солуну, где је завршио и средњу школу. Глуму је студирао у класи с Ханом Селимовић.

"Први разред основне школе завршио сам у Београду и истог лета смо се преселили за Солун. Тамо сам наставио школовање и за три месеца проговорио грчки и енглески. Кад си дете, све је много лакше. Научио сам енглески и грчки", испричао је глумац.

Многи славни глумци нису никад завршили глуму - од Милене Дравић, па до Николе Ђуричка, који је, по сопственом признању, запео на трећој години. Сјајни глумци без школе су и Павле Вуисић (новинар Радио Београда), Миодраг Петровић Чкаља (ветерина), Живојин Жика Миленковић (књижевност) и Радмила Савићевић.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".