Кнез истиче да се Ксенија поприлично добро сналази у свету шоубизниса.

- Дајем јој савете, сада и мање него раније, јер је она већ сада ушла у све тајне шоубизниса и чини ми се да се поприлично добро сналази, али и даље ме пита за понеки савет. Често су то питања, да ли је паметно избацити сингл одмах после месец дана или треба сачекати да се овај сингл довољно заврти, око неких наступа, места где иду, како да повежу градове за викенд, да не путују два или три сата авионом или десет сати колима, већ да имају добар распоред - истиче певач, који додаје да може доћи и до сарадње њега и ћерке.

Фото: АТА имагес

 

- Није искључено, ако се појави адекватна песма која би могла да споји Хјурикејн и мене, онда што да не.

Чланице групе, Сања и Ивана, често истичу да Ксенија увек касни, а са тим се сложио и њен отац и рекао да би то волео да не ради.

- Волео бих да не касни, зато што стално касни. Жене генерално касне, због шминке, гардеробе, свега, рекао сам јој: молим те труди се да не касниш, то је кључна ствар. Послушала ме је око тога и смањила је то на најминималнију могућу меру - каже кроз смех Кнез и додаје да му је у овом тренутку драже што је Ксенија чланица групе, него да је започела соло каријеру.

Фото: AP Photo/Peter Dejong

 

- Нема правила, али ово је сада добитна комбинација. Све три су посебне на неки начин и тај њихов спој је идеалан.

Кнез је био учесник "Евровизије", а његова ћерка је прошле године са својом групом представљала Србију, док су обоје успели да уђу у финале такмичења и заузму 13, односно 15. позицију.

- Преслушао сам све песме које су биле на "Песми за Евровизију". Имао сам неколико фаворита. Шаренолико је било, интересантно. Био сам у ревијалном делу финала - рекао је Кнежевић, док је на поменутом такмичењу победила Констракта, о којој не престаје да се прича.

Фото: АТА имагес

 

- Кључна ствар за "Евровизију" је да се све поклопи, енергија певача, емоција, сценски наступ, изглед, певање. Од свега по мало и ако се све склопи како треба онда је то, све се то јако види, фактички првих пола минута песме се осети да ли је то победничка песма или није - закључио нам је он.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".