Лепа се присетила кроз шта је све прошла у младости у жељи и нади да добије потомство.

- С годинама сам жал што нисам мајка превазишла, али то ми је једина неостварена животна жеља. Баш због тога сам током каријере отпевала много сентименталних песама о деци, којима сам погађала женска срца - рекла је певачица.

Фото: Сарић С.

 

- Имала сам интервенције, али не због неке болести, ја сам од рођења била здрава, већ да бих родила. Секли су ме да ми скину израслине на јајоводима. Нисам ја била нероткиња... Једном сам остала у другом стању, у али сам била јако млада и због каријере нисам хтела да родим и да одмах имам децу. Отварали су ме због испитивања, да виде шта се ту дешава. Била сам удата за инспектора с којим сам хтела да имам децу. Годину дана сам се лечила да бих родила, али није се дало!

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Lepa Lukic

 

Лукићева се присетила и ситуације када се пред целокупном српском јавношћу осетила као права мама и признаје да се у ту улогу тада страсно уживела.

- У ријалитију сам била одлична и била ми је велика част да добијем лутку и да изигравам мајку. Толико сам се уживела у ту улогу, да сам лутку назвала Милица по унуци мог брата. Имала сам част да се бар на три дана назовем мајком. У „Великом брату“ ми је на неки начин испуњена та жеља. Народ је плакао заједно са мном. Молила сам их да ми поклоне лутку. Они су се мало нећкали, али је лутка на крају била моја - испричала је емотивна и сетна Лепа у емисији "Милизам".

Фото: Петар Милошевић

 

Једна од жеља коју је имала као девојчица Лепи се испунила 1972. године, када је међу првим певачицама народне музике глумила но филму.

- Маштала сам да будем глумица, па ми се та жеља испунила у филму „Бог створи кафанску певачицу". Да се разумемо, нису они мене узели јер сам била боља глумица од Вере Чукић, али била сам популарна и позната, па су ме зато ангажовали. Овај филм је направио велики успех поред филма "Скупљачи перја" - рекла је певачица.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".