Lepa se prisetila kroz šta je sve prošla u mladosti u želji i nadi da dobije potomstvo.

- S godinama sam žal što nisam majka prevazišla, ali to mi je jedina neostvarena životna želja. Baš zbog toga sam tokom karijere otpevala mnogo sentimentalnih pesama o deci, kojima sam pogađala ženska srca - rekla je pevačica.

Foto: Sarić S.

 

- Imala sam intervencije, ali ne zbog neke bolesti, ja sam od rođenja bila zdrava, već da bih rodila. Sekli su me da mi skinu izrasline na jajovodima. Nisam ja bila nerotkinja... Jednom sam ostala u drugom stanju, u ali sam bila jako mlada i zbog karijere nisam htela da rodim i da odmah imam decu. Otvarali su me zbog ispitivanja, da vide šta se tu dešava. Bila sam udata za inspektora s kojim sam htela da imam decu. Godinu dana sam se lečila da bih rodila, ali nije se dalo!

Foto: Printskrin/Jutjub/Lepa Lukic

 

Lukićeva se prisetila i situacije kada se pred celokupnom srpskom javnošću osetila kao prava mama i priznaje da se u tu ulogu tada strasno uživela.

- U rijalitiju sam bila odlična i bila mi je velika čast da dobijem lutku i da izigravam majku. Toliko sam se uživela u tu ulogu, da sam lutku nazvala Milica po unuci mog brata. Imala sam čast da se bar na tri dana nazovem majkom. U „Velikom bratu“ mi je na neki način ispunjena ta želja. Narod je plakao zajedno sa mnom. Molila sam ih da mi poklone lutku. Oni su se malo nećkali, ali je lutka na kraju bila moja - ispričala je emotivna i setna Lepa u emisiji "Milizam".

Foto: Petar Milošević

 

Jedna od želja koju je imala kao devojčica Lepi se ispunila 1972. godine, kada je među prvim pevačicama narodne muzike glumila no filmu.

- Maštala sam da budem glumica, pa mi se ta želja ispunila u filmu „Bog stvori kafansku pevačicu". Da se razumemo, nisu oni mene uzeli jer sam bila bolja glumica od Vere Čukić, ali bila sam popularna i poznata, pa su me zato angažovali. Ovaj film je napravio veliki uspeh pored filma "Skupljači perja" - rekla je pevačica.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".