Да певачица посвећује и негује своје фамилијарне и пријатељске односе опште је познато, као што смо имали прилику да видимо како јој изгледају сестра и брат неке нисмо имали прилику.

Фото: Инстаграм принтскрин/lepabrenaa

 

 

На породичним фотографијама са славља, путовања може се уочити плавуша, изузетне лепоте која је неизоставни део и јако битан члан породице Лепе Брене.

Сестричина Лепе Брене, Мајда Стојановић живи дуги низ година у Канади, а са тетком је врло блиска, те се труди да, када им то обавезе дозвољавају, проведу што више времена заједно. Иако није јавна личност, Мајдина лепота је нашироко чувена, а многи би се усудили да кажу да изгледа као да је Бренина ћерка.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Ћерка Бренине сестре Факете, вероватно личи на тетку толико будући и да фолк певачица и те како личи на своју старију сестру. Факета живи дуги низ година у Канади, где је Мајда и рођена.

- Ја сам њена несуђена ћерка - нашалила се Мајда Стојановић у једном разговору за Прву, преноси "Хелло" , а многима је тада и њен глас зазвучао познато. Такође, открила је како је људи често заустављају на улици и кажу да личи на Брену.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Сестричина Лепе Брене је удата од 2012. године, има сина и ћерку, а са породицом живи у Келоуни, граду на западу Канаде између Ванкувера и Калгарија. Она је, иначе, експерт је за подизање свести о аутизму.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".