Међутим, таман када се помислило да се ситуација коначно смирила, што је и сама певачица недавно потврдила, појавио се нови проблем. Наиме, познато је да је Мустафа већ неко време у вези са 20 година млађом Мелис Сутшуруп.

Последњих месеци шушкало се да пар планира да стане на "луди камен", што су, како ствари стоје, недавно и учинили, када је Мустафа објавио фотографије са интимне церемоније из свог дома.

Додуше, још увек није познато да ли је била у питању само веридба или венчање, јер је Мелис након чина поставила фотографију на којој обоје носе прстење уз речи:

- Мустафа ми је сада вереник, а љубав ће ми бити до краја живота.

Све ово не би било ништа спорно да је Мустафа пре него што ће обавестити пратиоце позвао синове и саопштио им лепе вести, што он није учинио, већ су дечаци све то сазнали преко телевизије.

Тајна церемонија дешавала се у тренутку када је Емина славила 10. рођендан млађег сина.

- Мустафа се тајно верио у својој кући. Када се све завршило, фотографије је објавио на друштвеним мрежема, што је у Турској одјекнуло као бомба. Синове није обавестио о веридби, па су за све сазнали преко телевизије и ништа им није било јасно. Одмах су почели да запиткују Емину која није знала како да им објасни да је вест тачна. То ипак отац треба да им саопшти, а не она - изјавио је извор близак поп звезди.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

- Емина се много труди око синова, а они више нису мали, иду у школу, другари их често запиткују из радозналости... Колико год она настојала да их заштити, често је немоћна, јер се Мустафа понаша ноншалантно, не размишљајући о последицама својих несмотрених поступака. Емина није дозволила да позову Мустафу, већ им је објаснила да сачекају да им се сам јави и званично им саопшти новости из свог живота - завршио је извор.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".