Da pevačica posvećuje i neguje svoje familijarne i prijateljske odnose opšte je poznato, kao što smo imali priliku da vidimo kako joj izgledaju sestra i brat neke nismo imali priliku.

Foto: Instagram printskrin/lepabrenaa

 

 

Na porodičnim fotografijama sa slavlja, putovanja može se uočiti plavuša, izuzetne lepote koja je neizostavni deo i jako bitan član porodice Lepe Brene.

Sestričina Lepe Brene, Majda Stojanović živi dugi niz godina u Kanadi, a sa tetkom je vrlo bliska, te se trudi da, kada im to obaveze dozvoljavaju, provedu što više vremena zajedno. Iako nije javna ličnost, Majdina lepota je naširoko čuvena, a mnogi bi se usudili da kažu da izgleda kao da je Brenina ćerka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Ćerka Brenine sestre Fakete, verovatno liči na tetku toliko budući i da folk pevačica i te kako liči na svoju stariju sestru. Faketa živi dugi niz godina u Kanadi, gde je Majda i rođena.

- Ja sam njena nesuđena ćerka - našalila se Majda Stojanović u jednom razgovoru za Prvu, prenosi "Hello" , a mnogima je tada i njen glas zazvučao poznato. Takođe, otkrila je kako je ljudi često zaustavljaju na ulici i kažu da liči na Brenu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Sestričina Lepe Brene je udata od 2012. godine, ima sina i ćerku, a sa porodicom živi u Kelouni, gradu na zapadu Kanade između Vankuvera i Kalgarija. Ona je, inače, ekspert je za podizanje svesti o autizmu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".