Наиме, чувени певач преминуо је од последица тешке болести, а Јелена је својевремено истакла како чува успомену на оца и када јој највише недостаје.

- Живот ми се променио из корена, а мени је 2017. година била најтежа и најболнија. Тек неколико месеци након губитка оца успела сам да пронађем снаге и пустим његову песму. Сећам се да је то била "Песникова гитара" и да сам плакала сатима као киша, покушавајући кроз сузе да отерам тугу и очистим душу. Нажалост, време не умањује бол и жал за нашим вољенима који су нас напустили. Само сам научила да живим са том празнином у срцу.

Фото: Анђела Стевановић

 

 

- Променило се апсолутно све. Из приватних разлога сам се преселила у стан на Звездари, где живим са мамом и синовима, променила сам број телефона и окружење. Проблеми који су ме задесили једино добро што су донели је да коначно увидим ко су ми прави пријатељи, јер се заиста на муци познају јунаци. Слика ми се искристалисала и кренула сам живот из почетка, на свим животним пољима. Срећа па имам мајку Соњу, која је увек уз мене - причала је она својевремено за "Курир" и додала:

- Једино за чим жалим је што нисмо као породица имали више заједничког времена док смо још могли. С обзиром на то да је тата био човек од каријере, човек који је стално путовао, навикли смо се на његова честа одсуства. А када се враћао, а брат и ја већ били адолесценти, имали смо већ изграђене животе, прве симпатије, па нам је свакако било примамљивије да побегнемо из куће и будемо са својим друштвом. Некако, када останеш без родитеља, највише жалиш због премало времена које си провео с њима.

 

Фото: А. Станковић

 

 

Након смрти оца, певачица је доживела брачни бродолом са бившим супругом, Предрагом Недељковићем.

Подсећамо, након што је смрт оца заувек променила, уследио је и брачни бродолом. 2017. године због поседовања велике количине наркотика и оружја, а сам развод трајао је јако дуго и био је веома мучан. Он је 1. јуна 2017. приведен са двојицом сарадника, а полиција је код њих пронашла 20 килограма марихуане, 180 грама кокаина, четири пиштоља с пригушивачем и три пушке.

Она је чак у једном периоду била и без крова над главом.

- У једном тренутку остала сам сама са два сина, практично на улици, без посла. Он је био изузетан муж и отац, док је био ту, и не бих била човек када бих тврдила супротно. И онда, у једном дану, немаш више тај ослонац. Онда се догађа шок била сам потпуно изгубљена.

Фото: Д. Мишић

 

 

- Нисам ја особа која је одмах желела да остави свог човека на цедилу. То није мој стил. Ми смо имали разне турбуленције, али никад љубав није доведена у питање. Како је пролазило време, ја сам видела да су долазила разна разочарања, ствари које ниси очекивао да сазнаш и онда је то била борба са самом собом. Време је пролазило и ја сам се једноставно угасила. Схватила сам да сам сама, да наша деца не заслужују такав живот и да морам да се борим - говорила је Јевремовићева за медије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".