Они још увек нису званично поднели папире за развод брака, али не живе под истим кровом.

Њихов брак често је интригирао домаћу јавност због разлике у годинама, али је деловало да су и те како скалдан пар, који не износи детаље о приватном животу.

Неретко су били и партнери на сцени, а Светозар њихове заједниче ангжамане, а уједно и ситуацију у њиховом браку описивао на следећи начин:

- Чињеница је да смо Јелена и ја на сцени прошли нешто што је немогуће у животу. Играла ми је ћерку, затим љубавницу, жену, а у овом новом филму и мајку. Испунили смо цео круг како у послу, тако и у животу - причао је глумац за медије.

Фото: Танјуг/Драган Кујунџић/В. Данилов

 

Светозар је истицао и како је реаговао на Јеленину улогу у серији "Црна свадба":

- Па била је нека срећна околност да ја нисам био ту када се серија емитовала. Гледао сам касније па нисмо толико причали о томе. То је нешто што је ове године, и по официјелним анализама претраживача Гугла, нешто за шта су се људи највише интересовали. Нешто што је постигло највећу пажњу код нас. Имао сам срећу јер сам радио дебитантски филм Немање Ћипранића, да тај његов сценарио први прочитам и да га однесем на место одакле сам претпоставио би та серија могла да крене. То се тако испоставило. Задовољан сам кад сам погледао како је све то испало.

Фото: Н. Фифић

 

Њих двоје су се венчали 2006. године, а Јелена је његова друга супруга и из брака имају двоје деце.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".