Познати глумачки пар још увек није званично поднео папире за развод суду, али су решили да ставе тачку на заједницу коју су отпочели 2006. године. Цветковић је пре Ђокићеве имао брак иза себе, из којег има ћерку, док је са Јеленом добио сина и наследницу. Представници седме уметности су се упознали 2000. године, а венчали су се шест година касније.

Криза у браку почела је, наводно, током пандемије вируса корона, па су решили да се разиђу. Према речима извора из глумачких кругова, Светозар је летос без супруге био на мору с децом, док Јелену комшије на Врачару извесно време не виђају у крају.

- Светозар је диван комшија. Јако љубазан, срдачан, тих и културан. Често шета своје куче ту по крају. Његову супругу нисам видео месецима. Виђао сам је пре и она је умела да се јави нама комшијама. Жао ми је ако су се развели - рекла је комшиница с Врачара која је замолила за дискрецију.

Светозар и Јелена важе за најреспектабилније у свом послу, а пре 16 година пронашли су заједничку емотивну срећу. Иако су често виђени на градским дешавањима, о приватном животу нерадо говоре.

- Приватност мора бити моја и оних који са мном деле кров над главом. Живим јавни живот на сцени и филму, та јавност је сасвим довољна - рекао је глумац једном приликом за медије.

Фото: Игор Маринковић

 

Иначе, Јелена је од Светозара млађа двадесет година, али то им никада није представљало препреку да уживају у љубави. Који је прави разлог краха њиховог брака, није познато, али јесте то да је глумац био активан на друштвеним мрежама. Међутим, недавно је обрисао Инстаграм, док је Ђокићева присутна на социјалним мрежама, али је последњу фотографију објавила 2019. године. Поводом сазнања да се разводи од супруге, глумац је само кратко поручио:

- Не дајем изјаве о свом приватном животу - рекао је уметник.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".