Бикови

Они су не сумњиво нај вернији хороскопски знак. Када се Бик одлучи за некога то је “до гроба”. Јако му је битна повезаност са партнером а поготово секс! То је једина ствар која када не функциониши може да натера Бика да потражи другог љубавника. Али ни тада не напушта партнера!

Ракови

Особе рођенне у знаку Рака  су есенција љубави, топлине и дома. Дају се 102% у вези, могу много да трпе, знају да погледају кроз прсте али када је дом угрожен тада показују сву своју негативну снагу! То је момеманат када напуштају партнера. Када осете тда је то “гњездо” угрожено и да партнер полако извлачи по једну гранчицу из њега.

Јарчеви

Традиционални знак. Када су са вама они су само са вама! Чак толико далеко знају да оду да дословно други свет не виде око себе. Све чине да однос успе а поготово се то види када су њихове финансије у питању. Код њих не пистоје два новчаника или рачуна. Баш је то момеменат када они без речи одлазе ако само нањуше да партнер нема исту потребу и циљ као они или не дај Боже ако их финас. користе!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".