Како познаваоци Зодијака тврде у највеће срцеломце спадају ова четири хороскопска знака.

1. Ован

Овнови су по природи освајачи, а завођење им је омиљени хоби. Окренуће главу за сваким згодним припадником супротног пола, а кад наиђу на некога кога желе да освоје, неће одустати док не успеју.

Брзо и лако изражавју осећања и не воле кад се неко са њима поиграва. Освајају непрестаним исказивањем пажње и дељењем комплимената, као и честим позивима и порукама, на шта мало ко може остати равнодушан.

У стању су да буду изузетно упорни и да не одустају док им друга страна не покаже наконост и "не падне" на њихове квалитете.

Фото: Профимедиа

 

2. Близанци

Близанци се сматрају једним од најзаводљивијих знакова Зодијака, због своје суптилне и префињене вештине завођења. Веома су интелигентни, што им помаже да заведу буквално кога год пожеле.

Своју вештину изражавања, а са речима су прави виртуози, користе спретно, тако да особа са којом разговарају буде потпуно увучена у причу и ужива у хвалоспевима које јој рођени у овом знаку упућују.

Понекад се чини као да Близанци имају два лица или две личности, а то се види и у овом случају. Некад су толико љубазни и своје "жртве" заводе шармом, а у другим ситуацијама се чини као да их ништа не занима, чиме буде радозналост, па онда они којима су показали пажњу дају све од себе да пробуде њихово интересовање.

Користећи се једним или другим методом, или комбинацијом оба, Близанци успевају да заведу свакога толико да људи изгубе главу за њима, што их дефинитивно чини једним најзаводљих хороскопских знакова.

Фото: Депозитфото

 

3. Шкорпија

Људи рођени у знаку Шкорпије зраче страшћу, па није ни чудо што спадају у највеће заводнике. Они су врло свесни  да утичу на емоције других људи и често то користе да би остварили нешто што желе.

У завођењу се користе говором тела и то тако да не остављају простора да неко буде у дилеми када су у питању њихове намере. Такође, користе се врло сугестивним порукама и речима тако вешто да "жртве" њиховог завођења "изгубе главу".

Али, будите пажљиви, јер Шкорпије врло вешто манипулишу емоцијама других када у томе виде свој интерес.

Фото: Профимедиа

 

4. Лав

Лавови имају природан таленат да привлаче пажњу.

Када они желе да освоје некога врло проницљиво процене на шта је та особа на себи највише поносна и затим му ласкају.

Када "упецају" оног на кога су се намерили, имаће одређену динамику упућивања комплимената, истовремено причајући све више о себи, све док та особа не схвати да, ако жели да је Лав и даље сматра посебном особом, мора да узвраћа комплименте.

И мало по мало, када Лав схвати да је привукао пажњу и завео особу, престаће да јој посвећује толико пажње, а препустиће се уживању у комплиментима, што је од почетка и био његов циљ.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".