Занимљиво је да су глумац и глумица заљубили и почели да се забављају током снимања једног хорор филма "Свето место" редитеља Ђорђа Кадијевића, познатог, између осталог и по легендарној "Лептирици". "Свето место" снимљено је 1990., по мотивима из дела "Виј" Николаја Гогоља.

Пујићева, тада једна од најпожељнијих младих глумица, тумачила је улогу злокобне вештице, ћерке моћног феудалца која ставља на муке младог богослова Тому, кога је глумио управо Јовановић, такође на почетку каријере.

Фото: РТС принтскрин, Инстаграм/_blejzmodesti

 

 

- Истина, први пут кад сам је спазио знао сам да ће бити моја. Морао сам мало да причекам, али вредело је - рекао је Јовановић у једном интервјуу.

Популарна глумица је својевремено истакла како је Гаги у завођењу употребио своје најјаче оружје, те ју је освојио.

- Кад сам упознала Драгана, имала сам дечка. У почетку смо се дружили, био је духовит, много смо се смејали и с временом ми се увукао под кожу. "Свето место" нам је био први заједнички пројект и ту је наша љубав заиста кренула. Али нешто се догађало и пре тога. Сећам се, кад ме први пут видео на Академији, рекао је да ћу му бити жена. Имао је цео план! А мени је у почетку с њим било јако лепо, све је кренуло из дружења и спонтано прерасло у ово што имамо и данас. Најјаче су му оружје шарм и племенитост. Духовит је и врло мужеван, али и јако добар човек - испричала је Бранка пре неколико година.

Гагијева и Бранкина ћерка, Анђела Јовановић такође је глумица, а недавно смо имали прилике да је гледамо у серији "Нечиста крв", која је привукла велику пажњу гледалаца у Србији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".