Брена је испричала да је изгубила ваздух на једном наступу, где није пила воду, а унутра је било много људи и морала је да потроши доста енергије. У једном тренутку Брена је приметила да јој је рука љубичасто плава.

Фото: Инстаграм принтскрин/ lepabrenaa

 

- Није ми пало на памет да би требало да прекинем концерт, пребацила сам микрофон у леву руку, а десну подигла горе и она је добила нормалну боју. Чим сам се вратила у Београд отишла сам на ВМА на преглед крвних судова где су ми констатовали тотално зачепљење вене суклавије и потпазушне вене десне руке. Била сам на терапији, лежала сам фактички непокретна 12 дана, са руком која је стајала у једном положају, ту су ме хранили, појили, то ми је било првих 12 дана некаквог одмора где су, захваљујући заиста великом тиму стручњака на ВМА, успели да ми санирају и да ми се отвори 70 одсто суклавије и 100 одсто потпазушне вене. Био је то био први мој сусрет са тромбофилијом. Била сам у шоку - рекла је Лепа Брена у емисији "На првом месту".

Фото: В. Данилов

 

Тромбоза јој се вратила 2005. године, а Брена каже да је за неке ствари сама крива.

- Подигла сам ручну и тотално променила начин исхране. Окренула сам се исхрани богатој омегом три и омегом шест, бареном месу без прасетине и јагњетине, све кувам у води и на пари, избацила сам хлеб из исхране, једем воће и поврће и волим да попијем једну или две чаше вина. Цела та прича је постала веома умерена, не смете ни да се преједете али ни да будете гладни. Волим да пливам, шетам И радим јогу - рекла је Лепа Брена.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".