Улога Реље је за њега изазов, јер како каже "Азбука нашег живота" има полазиште у феноменима савремног живота, у којима се сви можемо препознати.

- Бави се и узроцима и последицама губљења истинских односа, приоритета, похлепом, занемаривањем најближих, али и размишљањем о томе шта су успех, моћ, новац, и где је у свему томе човек. Колико је танка линија у којој губећи једни друге губимо и себе и сваки смисао свог постојања? Истакао бих и ауторску зрелост и израз редитељке Јелене Бајић Јочић, као и продукциону спремност да се све сцене снимају на сјајним локацијама и у реланом окружењу. Визуални аспект ове серије биће нешто што ће веома пријати оку гледаоца - рекао је.

Фото: В. Данилов

 

Иако Реља вара жену, као и она њега, њих двоје одају утисак пара који у свом браку ништа не би мењао.

- Много је таквих парова који су од превеликог осећаја моћи и тежње ка некој замишљеној слободи створили живот који почива на лажима. Њих двоје као да прећуткују, жмуре над очигледним неверствима и тако себи дају алиби. Ту постоје моменти среће, али оне праве среће, бар како је ја доживљавам, нема - истакао је он, који у приватном животу ужива у браку са Тијаном.

Брачни пар је током десет година брака добио четворо деце: Веру, Стојана, Наду и Андрију.

Овај шарматни глумац је љубитеље филмова "купио" улогом у култном филму "Лајање на звезде", који не би био ни упола занимљив без шармантне Данице, упорног Филозофа и њиховог духовитог другара Пикија. Уз њихове форе смо одрастали, а они су пријатељство са малих екрана пренели и на реалан живот. Глумци Небојша Миловановић и Наташа Тапушковић заједно су дипломирали ФДУ на класи код захтевног професора Владимира Јевтовића 1998. године. Исте године, снимили су анталогијски филм "Лајање на звезде" и то драгоцено искуство повезало их је за цео живот. Оно што мало ко зна је да Наташу и Небојшу осим чврствог пријатељства везује и кумство. Небојша, који је недавно добио четврто дете, крстио је Наташине ћерке Дану и Ђурђу.

Фото: В. Данилов

 

 

(Новости)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".