Када је њен приватан живот у питању, она га не крије, а он одонсу са супругом Рашом се често пише у медијима.

Након десет година које су провели заједно, многи се питају и који је рецепт за успешан брак.

Фото: АТА имагес

 

- Најважније је да знате да се особе мењају, али битно је да се разговара много и о свему да се ништа не ставља под тепих. Редован се** је такође битан и да прихватате једно друго онакви какви сте, јер покушавати да мењаш неког на крају увек заврши кобно - испричала је Гоца својевремено у емисји "Поподне са Леом Киш".

Певачица је потврдила да је она главна домаћица у њиховом дому, али да је Раша експерт када је једно јело у питању.

- Уме јаја да испржи, то ради најбоље. То му увек препуштам, он има живаца то нешто да залива, ја то преврнем па ми исцури, а он то све стрпљиво. Он кад прави, он прави јаја - открила је она.

Фото: АТА имагес

 

Њена ћерка Лена сада се налази у најизазовнијем периоду одрастања, пубертету са чиме се Гоца добро носи, али истиче да постоје одређене теме око којих ће јој требати помоћ.

- За сад је наш најозбиљнији разговор је везан за поштовање, морал, школу, за етичке и моралне принципе. О момцима и се**у још увек не. Она је тренутно незаинтересована за те ствари. Када дође на то ред постоји велика могућност да ћу морати да задужим неку пријатељицу. То увек иде тако, деца о томе не желе да разговарају са својим родитељима и то је природно, али ја зато имам куму која је тотални генијалац и вероватно ће она причати о томе са њом - искрена је била Тржанова.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".