Devojka proslavljenog fudbalera Matijasa Delihta Aneke Molenar objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj leži potpuno gola na krevetu, dok zamišljeno gleda napried,

Nije otkrila ništa o pozadini fotografije, samo je na slici povezala fotografa i holanđanskog poduzetnika čija firma proizvodi godišnje kalendare. Dakle, pretpostavlja se da je fotografija nastala za potrebe kalendara.

 

 

U svakom slučaju, jedno je sigurno: ovo nije prva fotografija na kojoj se devojka De Ligta tako slobodno pokazala posljednjih nedelja. Nedavno je objavila fotografiju u donjem vešu, želeći poslati posebnu poruku.

"Mogla bi izgledati kao mlada žena koja se oseća ugodno u vlastitoj koži. Ali pišem ovu poruku da vam kažem da to nije tako. Nije mi uvijek ugodno u vlastitoj koži. I to je u redu, ja sam čovjek", napisala je tada.

Molenar takođe tvrdi da je objavila mnogo fotografija kako bi dobila lajkove i priznanje. Posljednjih nedelja je, međutim, osećala "jaku averziju" prema društvenim mrežama. Stoga je nemontiranom fotografijom htjela pokazati da treba voleti i prihvatiti sebe.

Na kraju objašnjava da u budućnosti želi češće razmišljati o tome kako se bolje pokazati kao osoba. I srećom da je tako, jer mnogi će uživati u ovakvim prizorima...

Kada je reč o De Lihtu, on igra prvu sezonu kao igrač Bajerna pošto je letos kupljen od Juventusa.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".