Балканска звезда дотакла се и прича да она и њен дечко Богдан Срејовић планирају веридбу и открила праву истину.


- Нову годину ћу дочекати не са својом публиком, већ са својом породицом, што је такође прелепо. Знам само да ћу добро да се опустим, да сипам себи пиће и да уживам у новогодишњем програму, а коме се спава, нека спава - почела је она у емисији „Ексклузивно", па наставила о томе како ће и за путовања бити времена.

Фото: АТА имагес

 

- Има простора у јануару и фебруару да се мало отпутује и да се одмори. Децембар је увек пребукиран. Ја много више волим уживање поред мора, али некад нисам у прилици да издвојим толико времена, овде ми пријају неке ближе дестинације попут Златибора и Копаоника - прича Ражнатовићева, која са собом тренутно носи и доста туге.

Наиме, њој је тешко због одласка извесних колега од короне, па зато једва чека да „то лудило прође".

- Задње две године су нам свима турбулентне и огромне су осцилације. Дешавале су се људима и лепе ствари, али много и тужних. Неколико мојих колега нас је напустило и то су за све нас била непријатна изненађења. Много људи које сам познавала умрло је од короне и једва чекам да ово лудило прође и надам се да ће ускоро то и да се деси, стварно је доста - каже Цеца.

А што се тиче наводне веридбе са дечком Богданом Срејовићем, поручила је како о томе и не размишљају.

Фото: Инстаграм принтскрин/bogdansrejovic

 

- То су будалаштине. Богдан и ја уопште не размишљамо о таквим стварима. Ми уживамо у нашем односу и то је све што имам да кажем - закључила је певачица.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".