Balkanska zvezda dotakla se i priča da ona i njen dečko Bogdan Srejović planiraju veridbu i otkrila pravu istinu.


- Novu godinu ću dočekati ne sa svojom publikom, već sa svojom porodicom, što je takođe prelepo. Znam samo da ću dobro da se opustim, da sipam sebi piće i da uživam u novogodišnjem programu, a kome se spava, neka spava - počela je ona u emisiji „Ekskluzivno", pa nastavila o tome kako će i za putovanja biti vremena.

Foto: ATA images

 

- Ima prostora u januaru i februaru da se malo otputuje i da se odmori. Decembar je uvek prebukiran. Ja mnogo više volim uživanje pored mora, ali nekad nisam u prilici da izdvojim toliko vremena, ovde mi prijaju neke bliže destinacije poput Zlatibora i Kopaonika - priča Ražnatovićeva, koja sa sobom trenutno nosi i dosta tuge.

Naime, njoj je teško zbog odlaska izvesnih kolega od korone, pa zato jedva čeka da „to ludilo prođe".

- Zadnje dve godine su nam svima turbulentne i ogromne su oscilacije. Dešavale su se ljudima i lepe stvari, ali mnogo i tužnih. Nekoliko mojih kolega nas je napustilo i to su za sve nas bila neprijatna iznenađenja. Mnogo ljudi koje sam poznavala umrlo je od korone i jedva čekam da ovo ludilo prođe i nadam se da će uskoro to i da se desi, stvarno je dosta - kaže Ceca.

A što se tiče navodne veridbe sa dečkom Bogdanom Srejovićem, poručila je kako o tome i ne razmišljaju.

Foto: Instagram printskrin/bogdansrejovic

 

- To su budalaštine. Bogdan i ja uopšte ne razmišljamo o takvim stvarima. Mi uživamo u našem odnosu i to je sve što imam da kažem - zaključila je pevačica.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".