Драгана није крила одушевљење после уручене награде и истакла да није очекивала да ће бити награђена: 

- Пресрећна сам, пре свега морам да кажем... Добила сам највећу награду коју један уметник може да добије, и то организације која је једина задужена за тако нешто и једино званична када су овакве награде у питању. Ово је нешто што нисам још очекивала... Ево, бићу скромна, заиста нисам очекивала! Кажу да сам најмлађи добитник награде за националног естрадног уметника Србије за 2023. годину! Шта рећи - истакла је певачица на самом почетку разговара за Републику, затим се осврнула на тему развода:

- Код мене је увек фантастична атмосфера, ја сам увек добро. Много сам јача него што сам мислила да могу бити, волим ову нову мене. Ја сам увек насмејана и весела, уживам када имам пуно људи око себе. Ја не волим да будем сама. Кад погледам иза себе, не да сам задовољна, ја сам презадовољна својом каријером. Ја постојим 40 година, ускоро је јубилеј, ја сам изузетно срећна и почаствована једном дивном каријером.

На друштвеним мрежама је изашла информација да је концерт Драгане Мирковић отказан у Новом Пазару. Певачицасе није оглашавала: 

- Из техничких разлога, концерт Драгане Мирковић, заказан за 08. мај 2024. у Спортској хали Пендик, Нови Пазар, се отказује - гласило је обавештење на једној Инстаграм страници.

 

БОНУС ВИДЕО: