Музичар је  открио какви су његови планови за будућност: 

- У Новом Саду сам, и једва дођем до Београда. Поред музике и послова у вези са тим, радим и нешто приватно. Мало и неку кућу градим, а и деца су сад велика, морам се и тиме бавити. Ћерка ми се на јесен удаје, свадба је заказана, тако да сам мало у фрци и емотивној, а и овако. Иначе нисам често на ТВ-у јер нисам радио нову песму, али сада нешто ново спремам, две нове песме, па када их будем урадио појавићу се у некој емисији на велика врата. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Jovan Perisic

 

Певач је описао свог будућег зета и дотакао се својих будућих пријатеља: 

- На моју срећу, а и на срећу свих, јако је добар момак. Спортиста, здрав момак, вредан, радан и поштен што ми је јако битно. Поред моје Јоване имам и два сина, Дамјана и Николу, али како каже народ, очеви су ћеркама мало приврженији - описао је Јован.

- Размишљам све време. Замисли заљуби се у оваквог или онаквог. Али ето, када сам упознао зета, а и пријатеље будуће сам такође упознао, видео сам да су то све јако добри вредни и поштени људи, тако да сада немам никакву фрку. Али једноставно, када ти се удаје ћерка, мало је незгодно, није лако - истиче он.

Фото: АТА имагес

 

Перишићева мезимица је завршила стоматологију:

-  Дипломирала је стоматологију и брани дипломски ових дана, па ћемо направити и неко мало славље поводом тога. А онда следи припремање свадбе. Сада су пробе венчаница сваки дан па долази у Београд, као и због других ствари. Знате већ како то иде - завршава Перишић за Гранд.

БОНУС ВИДЕО: