Он се огласио потресном објавом на друштвеној мрежи Фејсбук, где је признао да тренутно пролази кроз пакао и моли људе за помоћ. Он је навео да живи сам и болестан у кући без струје и воде, те додаје да је напрасно остао без ичега.

 

Он је за Курир открио шта се заправо догодило.

- Продао сам стан у Земун пољу у коме сам живео. Имао је 20 квадрата и продао сам га за 19.000 евра. То се десило у петак, нисам стигао да одем до банке и решио сам да сакријем лову у сефу. И сутрадан је није било. Остао сам сам на улици - рекао нам је са кнедлом у грлу и објаснио где се сада налази.

 

 

- Тренутно сам у Перлезу, (насеље у склопу Зрењанина) то је кућа коју ми је дао пријатељ да у њој живим док се не снађем. Кућа изгледа страшно. Заправо, то је стан у коме је живео неки човек раније. Свуда је ђубре и флаше.

Овај рођени Земунац, поред овог стана имао је још један, који је оставио бившој жени, коју како каже не жели да меша.

- Имао сам још један стан, али сам га преписао жени. Нећу да је петљам уопште у ту причу, она је мајка моја два детета. Остао ми је био тај мали стан у Земуну, а сад немам ништа. Зависим од добре воље људи и принуђен сам да молим за помоћ - објаснио нам је, па додао да су уз њега пријатељи у овом тешком моменту.

Курир