Прослављени глумац Џорџ Клуни недавно је медијима открио да је требало да се појави у реклами за једну еминентну авио - компанију, али је понуду одбио због своје супруге Амал која је сматрала да то није добар потез јер је била у вези са "сумњивом земљом".

С обзиром на то да она уважена адвокатица, Клуни је неретко послуша када су у питању одлуке од јавног значаја.

Глумац је тиме одбио 35 милиона долара.

‒ Да, понудили су ми 35 милиона долара за један дан снимања. У питању је била реклама за авио - компанију, али кад сам попричао са Амал о томе, рекла ми је да није вредна мог времена. Везана је за једну изузетно сумњиву земљу, па сам и сам помислио: "Добро, ако на било који начин утиче на мој миран сан, стварно ми не треба" ‒ открио је и изненадио публику.

Фото: Профимедиа

 

Подсетимо, током недавног гостовања подкасту WTF са Марком Мароном, глумац је између осталог о љубави са Амал, али и браку који није планирао.

— Били смо око годину дана у браку и били смо на вечери код пријатеља који имају јако гласну децу. Шетали смо и разговарали; Амал ми је рекла да смо срећни у животу, али да би ту срећу требало поделити још са неким. О томе сам размишљао минут и рекао само: ако си за, можемо да пробамо. Био сам сигуран да никад нећу имати децу, био сам помирен с том одлуком — рекао је Клуни.

(The Guardian)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".