Proslavljeni glumac DŽordž Kluni nedavno je medijima otkrio da je trebalo da se pojavi u reklami za jednu eminentnu avio - kompaniju, ali je ponudu odbio zbog svoje supruge Amal koja je smatrala da to nije dobar potez jer je bila u vezi sa "sumnjivom zemljom".

S obzirom na to da ona uvažena advokatica, Kluni je neretko posluša kada su u pitanju odluke od javnog značaja.

Glumac je time odbio 35 miliona dolara.

‒ Da, ponudili su mi 35 miliona dolara za jedan dan snimanja. U pitanju je bila reklama za avio - kompaniju, ali kad sam popričao sa Amal o tome, rekla mi je da nije vredna mog vremena. Vezana je za jednu izuzetno sumnjivu zemlju, pa sam i sam pomislio: "Dobro, ako na bilo koji način utiče na moj miran san, stvarno mi ne treba" ‒ otkrio je i iznenadio publiku.

Foto: Profimedia

 

Podsetimo, tokom nedavnog gostovanja podkastu WTF sa Markom Maronom, glumac je između ostalog o ljubavi sa Amal, ali i braku koji nije planirao.

— Bili smo oko godinu dana u braku i bili smo na večeri kod prijatelja koji imaju jako glasnu decu. Šetali smo i razgovarali; Amal mi je rekla da smo srećni u životu, ali da bi tu sreću trebalo podeliti još sa nekim. O tome sam razmišljao minut i rekao samo: ako si za, možemo da probamo. Bio sam siguran da nikad neću imati decu, bio sam pomiren s tom odlukom — rekao je Kluni.

(The Guardian)

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".