Холивудска глумица Шарлиз Терон (46) ужива у Мексику, дестинацији која слови као омиљена међу светским звездама, а показала је каква је бомба у петој деценији.

Наиме, Шарлиз је покушала да се сакрије иза огромних наочара за сунце, али нико није могао да не примети њену фигуру.

Усликана је у жутом купаћем костиму, али и бордо, који је истакао њену линију и облине. Она је призором на плажи показала зашто важи за једну од најпожељнијих жена.

"Вау какво тело!", "Сан многих мушкараца широм света", "Прелепа", "Није као некада али је и даље фатална", "Бомба", "Ова жена има нешто нестварно у себи", "Предивно изгледа, свака част", неки су од коментара.

 Галерија: 

Лепотица је недавно у једном интервјуу за стране медије јавно признала да можда више никад неће живети ни с једним мушкарцем, а све то у време када се њен бивши партнер кога је много волела Шон Пен (59) у тајности венчао с 32 године млађом девојком.


- Не знам да ли ћу икада више моћи да живим с неким. Искрено, тај неко би морао да купи кући поред моје. Не знам да ли ћу бити способна за тако нешто и престара сам за таква ср*ња - започела је она.

- Не фале ми мушкарци, нисам се никад осећала усамљено и нисам нервозна због састанака. У мом животу једоставно тренутно нема простора за тако нешто, тешко би било и да нисам самохрана мајка - изјавила је глумица.

- Уживам да идем на састанке. Радим оно што вероватно већина људи ради. Отворена сам и забављам се. Могу из забаве да се дописујем с неким, али не знам да ли ћемо завршити у кревету. Не знам шта ће се догодити - објаснила је.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".