Глумица Сандра Булок (57) гостовала је у емисији "Red Table Talk", где је отворено причала о својим менталним проблемима, односно о посттрауматском стресном поремећају, с којим се бори након низа трауматичних животних искустава.

Она је истакла да се данас осећа боље захваљујући терапији десензибилизације и реелаборавије уз помоћ покрета очију, али је била у изузетно лошем стању.

Фото: Профимедиа

 

— Гледала сам своје тело и мислила "Сломиће се". Нисам, добро реаговала на оно што ми се дешавало — испричала је Сандра.


Како открила, она је доживела низ врло стресних ситуација, а прва од њих био је grand mal напад који је Сандрин син доживео због високе температуре и због ког је она мислила да га губи.

— Мислила сам да је умро. Мислила сам да је готово — рекла је глумица, а још увек се није опоравила од овог догађаја када ју је ујео отвровни паук.

Два дана после тога, она је подигла косу у пунђу и отишла на доделу Оскара, али се испоставило да су се презатегнуте власи и последице уједа одразиле на њену косу, која је почела да опада у праменовима остављајућу печате.

Фото: Профимедиа

 

Баш кад је стреса било превише, догодила се и најстрашнија ствар у њиховим животима. У питању је упад Џошуе Џејмса Корбета, прогонитеља који је био опседнут Сандром, у њену породичну кућу 2014. године. Како је истакла, захвална је што њен син у том тренутку није био код куће.

— То је била једина ноћ када Луис није био са мном. Његова дадиља је рекла: "Хајде да га одведем у мој стан", а он се налази прекопута. Просторија која је сада мој гардеробер тада је била његова соба, а да се све није десило тако како јесте — то би заувек променило наше животе — испричала је Сандра.


Глумица је позвала полицију и Корбет је убрзо ухапшен, али она више није била иста особа.


— Било је ужасно чудно, изашла бих из аутомобила, погледала лево и почела да јецам — испричала је она и истакла да је морала да се сабере због свог сина. — Рекла сам себи — ја сам самохрана мајка, а ово дете нема од мене шта да упије осим трауме, и страха, и срамоте у најважнијем тренутку свог живота и помислила сам како не смем да ставим такав терет на своје прелепо дете.


Глумица је након тога кренула на терапију, због које је врло захвална, а истиче да као дете није учена да тражи помоћ.


— Научила сам да тражим да ми се помогне. Нисам добра у томе. Нисам тако васпитана. Али морала сам да ртажим помоћ. И даље нисам сјајна у томе, али поправљам се — искрена је Сандра.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".