У питању су Јасна Миленковић Јами и бивши предстедник Црне Горе, Мило Ђукановић, а о њиховом односу је певачица својевремено открила неколико детаље.

Фото: Новости

 

- Можда ћу да напишем књигу или мемоаре, још нисам детаљно разрадила тај део. Оставићу то ћерки да чита после моје смрти, да она све има црно на бело. Нешто као ‘Мостови округа Медисон’. Кад умрем, сазнаће се истина о свему. Засад нека прича ко шта хоће. Истина је само моја – рекла је певачица тада у емисији код Огњена Амиџића.

- Ја сам била једна од најпопуларнијих певачица у земљи. Он у том моменту доживљава политичко узлетање које није могло да се заустави. Ако је хладно време и снег, не могу ја колима за Подгорицу - рекла је она и додала:

Фото: Новости

 

- Он је зато слао хеликоптер и мали авион по мене. Веома лако сам и брзо стизала на дешавања која су тамо била. Ја кад дођем тамо они кажу: "Ево га, стигао је наш драгуљ". Једноставно, ја сам била њихова миљеница, неко ко је апсолутно могао да задовољи њихов укус, поготово певачки – рекла је Јами својевремено о Ђукановићу у емисији „Булевар Б92“.

Ало / Курир