Саша Јоксимовић, српски глумац и водитељ, напустио је серију "Игра судбине", а бројни фанови су се питали шта се десило и зашто га више не гледамо.

- Многи фанови се питају и људи генерално где сам у "Игри судбине" и зашто ме нема. Не дао Бог да проговорим зашто ме нема. Али ти знаш, и знам ја, ти знаш да знам ја. Просто ме нема, видимо се - поручио је Саша.

Фото: АТА имагес

 

Недавно је праву буру изазвао глумац Дарко Томовић који је такође напустио поменуту серију након три године.

Дарко се огласио на свом Инстаграму где је саопштио пратиоцима да више неће бити део екипе поменуте серије, а том приликом је открио и своје разлоге.

Фото: АТА имагес

 

- Најтежи посао у каријери из више разлога укључују сарадњу са колегама глумцима и редитељима, нити са људима из сектора фотографије, костима и шминке. Са њима је било лако и често забавно. Њима желим успех и срећу у свему што буду радили. Хвала им. А шта је било тешко? Тешко је било трпети непрофесионални однос, осорност и бахатост 'врха пирамиде', са навикама донесеним из неке друге области јавног посла који има корен на Ибарској магистрали. Поздрав свима. Срешћемо се у некој другој причи - написао је глумац Дарко Томовић.