Већ 12 дана пратиоци га прате на друштвеним мрежама где редовно обавештава о својим корацима и изазовима са којима се сусреће.

Никола је сада на Инстаграм профилу објавио знак који му се указао, који је поделио са пратиоцима на Инстаграм профилу. Наиме, док је пешачио, наишао је на цвет мака, а испод латице се појавио крст, који је Николу дирнуо у срце. 

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolarokvic/Алекса Станковић

 

 

Никола Роквић није само познат по својој музици, већ и по својој посвећености хуманитарном раду. Овога пута, одлучио је да споји своју љубав према путовањима и ходочашћима са несебичном жељом да помогне деци којој је помоћ неопходна.

- Дошли смо до 14 милиона динара, верујем да је та цифра још већа, али због празника не могу да имам тачну евиденцију - рекао је Никола и додао:

- Шта да вам кажем? Ово је пут за нашу децу, идемо до краја! Христос Воскресе!

 

 

Његова одлука да крене пешке ка Грчкој, као и сам циљ - посета манастиру Светог Нектарија Егинског, јасно показују његову дубоку посвећеност хуманитарном раду.

Док је Никола био на свом ходочасничком путу ка Грчкој, његова супруга Бојана није само бринула о њиховој деци, већ је истовремено марљиво припремала све за највећи хришћански празник - Васкрс. Њена преданост породици и традицији јасно показује колико је породица Роквић посвећена очувању обичаја и заједничком слављу.

БОНУС ВИДЕО: