Жељко Ражнатовић Аркан иза себе је оставио велико потомство од деветоро деце коју је добио са пет различитих жена, како из брачних тако и из ванбрачних заједница. Из два брака добио је шесторо деце, четворо из првог брака с Наталијом Мартиновић, а двоје са Светланом Цецом Ражнатовић. Троје деце су из ванбрачних веза.

Са Наталијом добио је близанце Војина и Николу и ћерке Милену и Машу. Троје деце из ванбрачних веза су Михајло, Софија и Анђела, док су Вељко и Анастасија из брака са Цецом уједно и Арканова најмлађа деца. Цеца је сада прво одговорила на питање "да ли је Аркан био кукавица или јунак?", а затим први пут проговорила о свим његовим наследницима.
 

фото: Принтскрин/Јутјуб К1 Телевизија

 

"Ко је заправо био он? Свашта смо се начитали, наслушали...шта би ти сад свима рекла, ко је био Жељко?", упитала ју је Гоца Тржан.

"И ја сам се такође свачега начитала и наслушала. Жељко је био мушкарац. Прави мушкарац и у правом смислу те речи. Жељко је имао бурну младост. Он се никада није стидео да каже то! Он је стајао иза свега онога што је он био и био је један остварени мушкарац. То што је он имао ту бурну младост... Испричао ми је цео свој живот, говорио ми је: 'Ја када бих поново себи могао да бирам пут, ја бих другачије бирао свој пут, али ја нисам имао могућности. Моја деца имају могућности и моја деца ће бити на правом путу'", рекла је Цеца, а онда се дотакла Арканове деце:

"И сва његова деца су образована факултетски, сва његова деца су збринута Богу хвала, сва деца су добра деца. Нема везе да ли сам ја у контакту са њима или не, то су добра деца, то су добри људи. Као што се види из приложеног. Његова сва деца имају сређене и нормалне животе, већина живи у иностранству. Моја су најекспониранија, што је негде природно, јер сам и ја експонирана као мајка".

фото: Принтскрин/Јутјуб К1 Телевизија

 

Певачица је истакла да је у Жељку имала и правог пријатеља и да ју је научио многим стварима - "Жељко је био прави пријатељ. Кад га имаш за пријатеља. Научио ме је томе да никада материјално не може да има већу вредност од лојалног пријатеља. Стално ми је то говорио и рекао је: 'Запамти Цецко, кроз живот ћеш схватити да ништа материјално нема величину, тежину, вредност... од онога када ти је тешко и ако на једној шаци, избројиш бар два лојална пријатеља... пет не можеш да имаш, то је ретко, али два лојална пријатеља, у муци су највеће богатство".

K1 Televizija