Наиме, извор близак нашем порталу открио је да је певач био у изузетно лошем стању, као и да је у последње време имао психичких проблема због чега је себи нажалост одузео живот.

- Био је са родитељима тог дана и само је изашао и нажалост то урадио. Отишао је у помоћну зграду у родитељском дворишту и учинио то. Жао ми је због тога, био је одличан момак и изузетно поштен колега - тврди извор близак Гранд порталу.

ФОТО: Принтскрин Јутјуб Звезде Гранда

 

Ова вест шокирала је како певачеву породицу, тако и бројне пријатеље и колеге које се потресним речима опраштају од њега.

- Алаховом вољом, брат Мујо се данас, последњи дан светог месеца Рамазана, преселио на вечни свет. Молим Алаха да му се смилује, опрости јегове грехе и подали леп џенет, а породици сабор у овим тешким тренуцима- написао је певачев пријатељ Едо Малић на свом Фесјбук профилу.

- Мујо брате па шта то уради себи цовече, знамо се годинама, заједно смо ходали, фурали, увек си био одличан момак и одличан певач. Жао ми је што си нас напустио пријатељу мој увек ћу те памтити- написао је Мујин пријатељ Мехо који не може да дође себи након вести да је певач себи одузео живот.

- Не могу да верујем. Алаху мили отвори му џенетска врата. Чуо сам да се Мујо обесио, жалосно је све ово – написао је један од Хоџићевих пријатеља.

Подсећамо, Мујо је окушао срећу у „Звездама Гранда“ у сезони 2018/2019 када се представио песмама „Потражићу очи нешто зеленије“ Маринка Роквића и „Боље ми је“ од Ђанија.

Након што је отпевао обе песме такмичар је наступ ипак завршио без гласова.

– Штета што нисте видели како је изгледао док је певао. Баш је био насмејан - прокоментарисао је тада Саша Поповић.

Иако тада није успео да прође у други круг, било је очигледно да је Саша Поповић препознао његов таленат и харизму када му је поручио да се пријави у такмичење следеће сезоне.