Певачка легенда Предраг Живковић Тозовац, преминуо је пре тачно три године, а иза себе је оставио бројне хитове, публику, али и породицу, у којој се, након његове смрти, десио раскол.

Хаос око наследства настао је јер синови нису могли да се договори са његовом супругом Емилијом, са којом се венчао неколико година пре смрти, око поделе имовине.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Огроман новац на банковним рачунима, куће, станове, само је део онога што је Тозовац стекао, а како су тада писали медији, највише проблема на суду правила је управо Емилија.

- Викала је у судници: "Како вас није срамота?! Нисте га гледали и нисте му долазили док је био жив, сад тражите нешто!" - препричао је извор.

Емилија је једном приликом открила да се певачев син из Америке годинама није јављао, а да је други син из Србије имао лоше односе са оцем, тако што га је понижавао и омаловажавао, а све је то на суду наводно и испричала. 

Када је приметила да неће све бити онако како је замислила, Емилија је предложила да се подели један стан са синовима. То је значило да једна половина припадне њој, а друга Тозовчевим синовима из Србије и Америке.

Фото: АТА имагес

 

 

На крају је правда задовољена тако што је Емилија у наследство добила кућу на Вождовцу, а један стан од два стана је припао сину из Србије.

Наводно је и другом сину из Америке припало наследство и то други стан, који је он наводно продао, али још увек није сигурно да ли се то тако одиграло, као што наводи извор.

Новац са банковног рачуна подељен је на једнаке делове, те су еври припали свима.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: