Глумица је изненадила све објавивши на Инстаграму фотографију на којој позира у златном брусхалтеру и провидним унихоп чарапама.

Мира је својом врелом објавом у доњем вешу зачудила све, а многи су закључили да глумица изгледа феноменално за своје године.

"Која си ти краљица", "Све похвале, Миро", "Мирјана, лепото, легендо", "Генијална, прелепа Мира", само су неки од коментара испод глумичине објаве, која је уз објаву најавила представу "Крај света у три чина" у Београдском драмском позоришту, у режији Селме Спахић.

 

 

Подсетимо, Мирјана је једном приликом открила и тајну свог доброг изгледа, а како каже, из исхране је потпуно избацила тесто.

- Потпуно сам избацила теста, житарице, махунарке, млечене производе, а пошто не једем месо, живим од поврћа и рибе. Дозвољене су ми и семенке и суво воће у ограниченим количинама - открила је глумица недавно за магазин "Хелоу".

 

 

Она је отворено говорила да месо не једе годинама

- Пре 27 година сам престала да га једем. Никад га нисам ни волела, а кад сам открила макробиотичку исхрану, прешла сам на интегрални пиринач и поврће - рекла је глумица.

БОНУС ВИДЕО: