Многи до сада нису знали да је велика љубав из младости преминулог Предрага Живковића Тозовца била Лепа Лукић, а како тврде они који су га најбоље познавали, она му је дуго времена остала његова неостварена љубав и тиха патња.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Наиме, иако никада није крио колико је срећан са Мимом, која му је посветила четири године живота, пријатељица тврди да је Тозовац губио главу за Лепом у младости.

- Сећам се кад смо били млади, Тоза је сваки пут кад се нађемо с Лепом у истој кафани или било где, користио прилику да јој се удвара и да јој дели комплименте - објашњава близак пријатељ преминулог певача и додаје:

- Лепа то није ни примећивала јер је знала да је он господин и каваљер и вероватно је то све схватала као леп колегијални гест према једној дами, а истина је била другачија. Тозовац је био луд за њом, маштао је да је ожени и да му роди децу, међутим никад јој то није отворено рекао - прича пријатељ.

Фото: Репринт Сабор

 

 

- Лепа, кажем вам, није то схватила као љубав, али неки опасни момци који су је тада обожавали, и те како су видели да Тозовац хоће да је освоји и да буде само његова, па су га једну ноћ сачекали у хаустору зграде где је живео и, богами, пала је и нека туча. Знам да су га упозорили да се мане Лепе и да заборави да ће икада имати било шта с њом иначе ће они да му пресуде. Тада се повукао, али не зато што је плашљив и није храбар, већ само зато јер није желео да Лепа има непријатности због њега - закључио је извор близак певачу.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: