Јована истиче да је кључ успеха, када је скидање килограма у питању, правилна и здрава исхрана, о којој се саветовала са нутриционистом.

- Добро сам изгледала и раније са 56 килограма, али циљ ми је да имам 52, а сада имам 54. Било је веома тешко скинути та последња четири килограма! Толико сам масти "свукла" да ми је остало још само мало доњег стомака. Ето, могу да идем на такмичење у фитнесу! Не могу да препознам своје тело, као да имам 18 година - прича Јована и додаје да је једну намирницу готово потпуно избацила из исхране.

- Нутрициониста је направила револуцију, меша намирнице како их нико никада није мешао. Променила сам стил живота и навике из корена, месо сада максимално избегавам, а највише једем рибу, посебно лосос - рекла је Јована.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

Осим што је променила исхрану, Јована и редовно вежба, па јој је теретана постала као друга кућа.

- Активна сам и тренирам редовно, вожња ролерима је обавезна. Ипак, ништа не може да се промени уколико исхрана није добра! О исхрани мора да се води највише рачуна - испричала је водитељка.

Фото: Принтскрин Тв Пинк

 

- Као девојка, имала сам 58 килограма. Мушкарцима сам увек била привлачна и секси. Док сам студирала, реаговали су на мене иако се никада нисам сређивала. У том периоду највише сам улагала у своје знање и није ми било битно како изгледам. Међутим, када сам завршила четврту годину Правног факултета, схватила сам у ком свету живимо. Ако желим да урадим нешто, морам да постанем мачка - закључила је водитељка.

БОНУС ВИДЕО: