Иако су многи мислили да му је омиљена Марија Шерифовић, недавно је то демантовао изјавом да је то управо Цеца.

- Ма Саша фолира, одувек сам му ја била миљеница (смех)... Ми смо другари 30 и нешто година, али лепо је чути, лепо је - рекла је Цеца и прокоментарисала свађе и препирке са колегама током жирирања, али и са Драганом Стојковићем Босанцем која је пунила медијске ступце.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

- Ја сам и онда када смо ушли у клинч рекла: "Ништа лично", него свако има право да реагује и да брани неки свој лични интегритет и то не треба да буде проблем другима. Ако хоћете клинч, добићете клинч, како то важи за мене, тако важи и за остале - истакла је.

Фото: Петар Милошевић

 

Иако током жирирања често улази у расправу са колегама из жирија јер чврсто брани своје ставове, приватно тврди да није конфликтна особа.

- Мене људи, чак и публика овде гледају и доживљава као своју. Никад нисам бежала од тога да сам народска жена и нисам се отуђила од народа, мислим да људи то препознају. Ја тако и живим, на естради сам само док сам на бини, кад сиђем са ње, потпуно сам нормална особа и бавим се стварима као и сви остали људи. Имам породицу, пријатеље, социјални живот, а естрада ме занима само док сам на бини - каже певачица и открива како се снашла у новој улози ментора, будући да се пред изазовом да обучава младе наде нашла по први пут у дугогодишњој музичкој каријери.

Фото: АТА имагес

 

- Ми се сјајно забављамо и вежбамо у студију код мене. Кандидати су пожртвовани и желе да уче, драго ми је да код њих видим жељу за успехом. Врло сам искрена и отворена и стално им говорим да не треба да личе ни на једног певача. Трудим се да их охрабрим на сцени, да не треба ничега да се боје, само им треба ветер у леђа - тврди Цеца, а преноси "Grandonline".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".