Доста је било модерних песама и краткротрајних хитова, јер дошао је моменат да се оживе неке давно заборављене песме, којих се неће сетити баш све генерације.


- Да се подсетимо хитова из '45, '55, и '65 - рекао је Поповић а онда је студиом одјекнула партизанска песма ''По шумама и горама'' који су певали са жаром сви чланови жирија, осим Марије Шерифовић, која се смешкала и ишчуђавала колегама.

Фото: Петар Милошевић

 

Јасно је да је управо Марија припадник генерација које нису познаваоци ових песама, попут њених нешто старијих колега.

Неслагања између Цеце Ражнатовић и Драгана Стојковића Босанца су се изгледа стишала, те је певачица испричала анегдоту коју ју доживела са продуцентом.

- Ухвати мене Босанац под руке и каже он мени: ''Да дођеш ти код чика Боскета, да тебе чика Боске научи да говориш и да певаш''- испричала је Цеца кроз смех чему су се смејали сви, а нарочито актер приче, чика Босанац.

Фото: АТА имагес

 

На Цецу можда није слаб, али под Бекутиним притиском Босанац очигледно попушта, те су га напали да је управо због колегинице повукао глас који је претходно дао једном кандидату.

- Нисам због тога повукао - правдао се он, док је Цеца рекла да је чула Бекутине опаске- Јесам му рекла да не гласа - признала је Ана.

Шта нас то још чека у другој емисији другог круга, погледајте у видеу испод:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".