Певач Амар Гиле Јашарспахић и његова партнерка Мирела прошле године добили су другог сина, а сада је открио да чекају ново дете.

Срећне вести је певач тек сазнао, па ни сам није знао шта га је снашло.

- Управо сам добио вест да ћу по трећи пут постати отац. Пуно ми је срце! Искрено, мало сам погубљен, али надам се да ће све проћи у најбољем реду. Ово је заиста најлепша вест коју човек може да чује - каже Гиле, који признаје да би после два сина, волео да добије девојчицу:

- Ево, сад очекујемо нову или новог члана породице. Мада, ја бих искрено нову, али Боже мој, нека је живо и здраво. У новембру или децембру стиже принова. Верујте, ово је најлепша вест која може да постоји на овој планети и највеће богатство.

Фото: АТА имагес

 

 

Амар је открио и како се његова изабраница и он сналазе са сином који је тек напунио годину дана.

- Са Златаном још деверамо што се каже, буди нас ујутру, као и свако дете. Сад долази ново тако да мислим да нећу имати времена, још најмање три године, за спавање. Ипак, деца су деца! Имамо помоћ и Мирелине и моје мајке, жене се баш труде. Кад год Мирела и ја треба негде да одемо насамо оне су ту да чувају децу. Ових путем бих поздравио и пољубио нане, хвала им што су увек на нашој страни - рекао је певач и додао:

- Долазак трећег детета је за мене врх живота, само да смо здрави и нека иде све по плану. Свашта ми је пролазило кроз главу, али име Сара ми се баш свиђа, то сам одавно хтео, али не знам да ли ћу ја и сада бирати пошто сам бирао већ два пута, за Дариса и Златана. Мислим да ћу ипак овог пута препустити супрузи да бира - рекао је Гиле.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: