Певач Никола Роквић живи по верским правилима и своју децу учи правосљаву, па самим тим често обилази манастире, како сам, тако и породично, те поштује све празнике Српске православне цркве и поштује породичну традицију.

Његова супруга Бојана једном приликом открила је да је Никола пожелео да крене да живи монашким животом, али га је раздвојеност од њихово троје деце за сада одвратила од те идеје. Ипак, она је истакала да би му дала благослов за тај корак.

 

 

Никола на својим друштвеним мрежама дели поучне духовне поруке и своје подухвате, а сада је у току Великог часног поста објавио да се спрема на нешто велико.

Он увелико на мрежама дели фотографије и снимке како трчи, планинари и пешачи, а сада је објавио слику са врха планине, а уз то је написао да ће ускоро открити и за шта се спремао, како телесно, тако и духовно.

 

 

- Многи од вас ми пишу и питају се за шта се спремам. Открићу вам само да се духовно и ментално спремам већ три године за овај подухват… У задњих пар месеци је дошао ред и на телесну припрему… Врло брзо ћете сазнати - написао је Роквић на Инстаграму.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: