Од када се појавила у такмичењу „Звезде Гранда“ пре две године, Сандра Младеновић важи за младу девојку која даје добар пример својој генерацији.

Наиме, након такмичења стекла је велику популарност, снимила два хита, али ни у једном моменту није запоставила образовање.

Упоредо са наступима и другим пословним обавезама, Сандра студира, а како је недавно рекла за Гранд од почетка друге године ређа само десетке.

- Мислим да неког правог рецепта нема, свако негде у себи нађе мотивацију и начин да све стигне. Ко хоће нађе начин, а ко неће, нађе изговор. Студирам, учим, тренутно сам друга година и све некако иде успешно, па ћу видети колико ћу у будућности моћи да све то уклопим. До сада је могло, само нека се настави овако, не жалим се – рекла је она и открила да је годину на факултету почела одлично.

- Савршено је протекао рок, да не кварим, али је за сада све чисто десет.

Подсетимо, још од такимичења Сандру зову наследницом Снежане Ђуришић, а она каже да та титула за њу велика част, али и одговорност.

- Велика је то одговорност и надам се да ћу успети да оправдам и њена очекивања и своја. Ја сам рекла у такмичењу да је она моја омиљена певачица, ту је наравно и Ана Бекута, моја менторка и Вида Павловић, оне су ми нешто посебно. Ана је знала да ја желим да певам Снежанине песме, негде сам у сваком кругу и певала по једну. У другом кругу је она изашла на сцену, рекла шта је рекла и онда је све кренуло – закључила је она.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: